BAVdirect Voor beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Hoe wordt bavdirect.nl betaald

Op deze producten zit een lage provisie of een vast bedrag per jaar, in de premie berekening zijn de kosten of provisie opgenomen. Niet elke verzekeraar kan provisieloos aanbieden.

De registratie SFZ (€75,- excl BTW) is NIET van toepassing bij deze execution only variant, zonder advies. Wenst u wel advies dan zijn de jaarlijkse kosten verbonden aan het product WEL van toepassing. Wel zo eerlijk, BAVdirect.nl maakt gebruik van de expertise van SFZ en dat levert de ondernemer veel geld op.

De premie van BAV

Aan het einde van het aanvraagtraject krijgt u de premie van de verzekering te zien.

Direct een BAV afsluiten

Via BAVdirect.nl krijgt u een nauwkeurige premie indicatie te zien die wordt gegenereerd naar aanleiding van de door u opgegeven criteria. Wij zullen altijd met u persoonlijk in contact treden om de verzekering toe te lichten, zonder advies.

Direct mijn bav premie zien

Door het beantwoorden van een aantal eenvoudige vragen en invullen van gegevens krijgt u direct een premie te zien en kunt u ZONDER advies afsluiten.

Tevens kunt u direct de polis afsluiten onder voorbehoud acceptatie risicodrager en de polis per mail ontvangen.

Wat is BAV

De afkorting BAV staat voor beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dit product verzekert de eventuele schade door aansprakelijkheidsstelling door een ander. Veelal staat de verplichting van deze verzekering omschreven in de geaccepteerde voorwaarden van uw opdracht en/of dienstverlening.

Bavdirect is afhankelijk

BAVdirect is een initiatief van SFZ. Dit is een onafhankelijk financieel advieskantoor dat voor veel verschillende verzekeraars bemiddelt. Via deze site ontvangt u één premie voorstel van één verzekeraar. Wij kunnen voor u het best passende advies samen binnen onze mogelijkheden en afspraken middels een adviesgesprek doornemen.

Dit is een adviesgesprek en geen execution only zoals deze site, info@sfz.nl of 088-505 94 99.